Zo zit dat: met e-waste

12-10-2019 Wonen Advertentie


SCHIEDAM - Wat is e-waste? En wat moet je doen met je e-waste? Misschien komt het antwoord op deze vragen niet direct bij je op. E-waste is afgedankte elektrische en elektronisch apparaten én afgedankte energiezuinige verlichting. Alles met een stekker, batterij of accu is een elektrisch apparaat. Dus ook uw elektrische tandenborstel, computermuis, afstandsbediening en wasmachine. Tijdens Heel Holland Recyclet (14 tot en met 21 oktober) staat deze afvalstroom centraal. Wilt u meer gedetailleerde informatie over deze afvalstroom? Meer informatie kunt u hier vinden!

Ontvang een gratis Jekko bij één van onze milieustraten

Wit- en bruingoed, afgedankte apparaten; ook wel bekend als je oude föhn, die boormachine die niet meer boort, of die radio die alleen maar kraakt. En uiteraard kun je met dit afval bij Irado terecht. Zo kun je bijvoorbeeld bij één van onze milieustraten terecht om deze spullen in te leveren, en deze week ook om een gratis Jekko op te halen (zolang de voorraad strekt). De Jekko is ideaal om thuis je e-waste op te slaan, om dit later gescheiden in te leveren.

Gratis kaartspel bij inlevering van drie oude lampen

Wanneer je bij één van de Irado-milieustraten drie oude lampen inlevert, krijg je tevens een gratis kaartspel!
Wil je meer weten over deze themaweek? Bijvoorbeeld waar je met je grote en kleine e-waste naartoe kunt? Of hoe je deze producten een tweede leven kunt geven? Kijk dan op I: https://www.irado.nl/nieuws/heel-holland-recyclet .