Wat u kunt doen aan energiebesparing

25-02-2020 Wonen Advertentie


SCHIEDAM - Het Servicepunt Woningverbetering biedt huiseigenaren in Schiedam een voucher aan van negentig euro. Daarmee zijn energiebesparende maatregelen aan te schaffen. Ook kunt u advies krijgen over welke maatregelen het beste bij uw huis passen.

Om een goede start te maken met energiebesparende maatregelen raadt het servicepunt aan het Hoom-dossier van Energiek Schiedam (ES) in te vullen. Het Schiedamse energiecollectief biedt dat gratis aan.

Het Hoom-dossier is een digitaal dossier waarin u gegevens over uw woning invult. Dat vormt de basis voor een stappenplan dat u op basis van de ingevulde gegevens na enige tijd ontvangt. Dat stappenplan stelt de meest effectieve maatregelen voor de betreffende woning voor. Denkt u er bijvoorbeeld aan om zonnepanelen aan te schaffen? En heeft u HR++ glas maar oude kozijnen. Dan is de uitkomst hoogstwaarschijnlijk dat u eerst uw kozijnen moet verven, voordat u zonnepanelen aanschaft.

Wilt u hulp bij het invullen van dit digitale dossier? Vraag hulp aan de energiecoaches van Energiek Schiedam. Kijk op I: www.energiekschiedam.nl voor de contactgegevens.

Liever meteen aan de slag?

Ga naar I: energiekschiedam.hoomdossier.nl en vul de gegevens van uw woning in. Het Servicepunt Woningverbetering en de Woon Wijzer Winkel kunnen met uw Hoom-dossier snel en makkelijk adviseren over welke maatregelen voor u het meest interessant zijn.Gerelateerd