Vergroot kansen met certificaat van Fundament

30-11-2018 Wonen Advertentie


SCHIEDAM - Inmiddels is het Fundament Haalbaarheid Certificaat een begrip aan het worden en helpt het kopers bij het succesvol aankopen en financieren van een nieuwe woning.

Met het Fundament Haalbaarheid Certificaat op zak maak jij meer kans bij de onderhandelingen op de te koop staande woning. Wanneer jij de verkopende makelaar kan laten zien dat je in bezit bent van het Fundament Haalbaarheid Certificaat is direct bekend dat de benodigde financiering voor jou geen enkel probleem zal zijn. Je bent dus financieel sterk genoeg voor de aankoop van jouw droomhuis! Het Fundament Haalbaarheid Certificaat is persoonlijk en specifiek voor een bepaalde woning.

Wanneer je een afspraak maakt met één van de adviseurs van Fundament Advies in Vlaardingen of Schiedam zal worden gekeken naar jouw persoonlijke situatie. Hierbij kijken de adviseurs niet alleen naar de haalbaarheid (maximale hypotheek op basis van inkomen), maar ook naar de betaalbaarheid (wat kan en wil jij maximaal per maand betalen). Kortom, na dit vrijblijvende gesprek en het bestuderen van alle benodigde documentatie (de documenten vragen wij voorafgaand aan de afspraak bij je op) kan de adviseur van Fundament Advies het Fundament Haalbaarheid Certificaat opmaken voor een bepaalde woning. Dit betekent dat per woning (die je op het oog hebt), een aparte toetsing plaatsvindt en je dus ook per woning een Fundament Haalbaarheid Certificaat gaat ontvangen.

In de maand december doet Fundament Advies het Haalbaarheid Certificaat cadeau!

Wil je meer weten over het Fundament Haalbaarheid Certificaat of deze december-actie?
Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van de adviseurs van onze kantoren in Vlaardingen of Schiedam.

Bel voor een afspraak met T: 010 - 4608900 of stuur een email naar E: info@fundament-advies.nl.Gerelateerd