Recyclewinkel weer beperkt open

13-06-2020 Wonen Advertentie


SCHIEDAM - Om uitbraak van het coronavirus te beperken is de Recyclewinkel aan de Meesterstraat 40 de afgelopen periode gesloten geweest. Maandag gaat de  Recyclewinkel weer beperkt open. In eerste instantie zal dit zij van maandag tot vrijdag, van tien tot vier uur. 

Irado heeft de Recyclewinkel aan de Meesterstraat 40 inmiddels in zijn geheel overgenomen en een nieuw passensysteem geïntroduceerd. Bij uw eerste bezoek kunt u ter plekke een nieuwe pas aanvragen. Nadat u bent ingeschreven scant één van de medewerkers de nieuwe pas, en kunt u direct beginnen met het aanbieden van de afvalsoorten. De manier van afval aanbieden verandert niet, dit kunt u op dezelfde manier doen als voorheen. Ook de afvalstromen en vergoedingen blijven hetzelfde.

Als u komt vragen we u wel om minimaal 1,5 meter afstand te houden voor u zelf en onze medewerkers. We helpen u daarom ook niet met het aanpakken van de spullen. Blijf thuis als u milde klachten heeft zoals verkoudheid, keelpijn etc. Is het druk bij de Recyclewinkel, kom dan op een ander tijdstip of dag terug.Gerelateerd