Pletje pakketje

24-12-2019 Wonen Advertentie


SCHIEDAM - December is natuurlijk dé cadeaumaand van het jaar. Kerstpakketten, cadeaus die je online bestelt of cadeaus die je in de winkel koopt: de meeste van die cadeaus zitten verpakt in, jawel, dozen! Deze dozen zijn uitermate geschikt voor recycling. Maak ze daarom zo klein mogelijk en gooi ze in de papierbak.

Het klein maken van de dozen is erg belangrijk. Zo voorkom je namelijk dat het karton blijft klemmen in de containers waardoor deze niet meer openen. Want dan lijkt de container vol, maar dat is hij niet. Hij geeft dan geen automatische volmelding door aan de planning die de ritten inplant voor het legen van de containers. Pas nadat er een aparte melding bij Irado is gemaakt voor de container kan de beklemming van het karton worden verholpen. Ook zorg je er zo voor dat de buurt niet vervuild raakt. En een schone straat, daar is iedereen bij gebaat.

Zelf een leuke manier gevonden om je pakketjes te pletten? Gebruik dan #pletjepakketje bij je bericht op social media en wie weet win jij een leuke prijs bij Meerlanden!
Zie I: https://pletjepakketje.nl/

Irado wenst iedereen alvast prettige feestdagen!

Gerelateerd