Meer mogelijk met de Starterslening

20-01-2023 Wonen Advertentie


SCHIEDAM - Er is dit jaar (nog) meer mogelijk met de Starterslening. Laat je vrijblijvend informeren!

Helaas is het voor een starter op de woningmarkt nog altijd lastig om een geschikte woning te vinden. Toch zien de adviseurs van Fundament Advies 'licht aan het einde van de tunnel', immers de extreme prijsstijgingen lijken voorbij en ook het aanbod lijkt toe te nemen.

Hiernaast heeft de gemeente Schiedam dit jaar de maximale Starterslening verhoogd naar maximaal € 35.000,-. De Starterslening zorgt ervoor dat er voor de starter op de Schiedamse woningmarkt net iets meer mogelijk is. 

Uiteraard zijn er wel wat voorwaarden waar je aan zal moeten voldoen, zoals onder andere:
* Je bent niet eerder in bezit geweest van een koopwoning.
* Je woont minimaal één jaar in Schiedam, je werkt in Schiedam of je hebt de afgelopen tien jaar minimaal zes jaar in Schiedam gewoond. Anders gezegd: je hebt een sociale of economische binding met de stad.
* De maximale koopsom voor een bestaande woning is € 405.000,-.

Op de website van SVn is nog meer informatie te vinden (via deze link), maar uiteraard ben je ook van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak met een van de adviseurs van Fundament Advies.

In een vrijblijvend gesprek zal de adviseur je volledig bij praten over al jouw financiële mogelijkheden en krijg je tevens de kans om in gesprek te gaan met een NVM aankoopmakelaar. Een afspraak maken kan via T: 010-4608901 ook kan je iedere laatste woensdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 uur zonder afspraak binnenstappen tijdens het 'inloopspreekuur' van Fundament Advies en 3D Makelaars aan de Gerrit Verboonstraat 17 in Schiedam. Tijdens dit inloopspreekuur staan de Fundament Adviseurs Lars Roelofs en Jeroen Onderdelinden samen met 3D Makelaars Joris van der Windt en Arjan Schreudering vrijblijvend en zonder afspraak voor je klaar.

Wij kijken uit naar je komst! Meer info? I: fundament-advies.nl.