Categorieën

Service

Karton kleinmaken

Karton kleinmaken
Wonen

Karton kleinmaken

  • Advertorial
  • 03-10-2020
  • Wonen
Karton kleinmaken

SCHIEDAM - Milieubewust als je bent heb je keurig je papier en karton gescheiden van het overige afval. Maar wanneer je bij de ondergrondse papiercontainer komt, zie je het papier en karton al uit de opening steken. Balen, want jij wil ook graag je afval kwijt. Teleurgesteld ga je terug naar huis met het door jou gescheiden afval, want je weet dat je een boete riskeert wanneer je het naast de container zet.

Maar wat je vanaf de buitenkant niet kunt zien, is dat de container nog lang niet vol is. Het karton is wel platgestampt of gevouwen, maar heeft zich na de opening van de container weer uitgevouwen en is daarom vast komen te zitten. En de container vaker legen helpt helaas niet tegen verklemmingen van dit grote karton.

Gelukkig is hier een heel simpele oplossing voor: scheur of snij je karton in kleinere stukken, zodat het niet meer uitvouwt nadat je het in de container gooit. Zo kan iedereen de container optimaal benutten, en hoef je niet meer voor niets naar de papiercontainer toe! Door te voorkomen dat het papier en karton gaat rondzwerven zorgen we met zijn allen voor buiten, de ruimte van ons samen.

 

 

 

Irado

Fokkerstraat 550, Schiedam

Meer over Irado →