Irado.nl is vernieuwd

25-03-2021 Wonen Advertorial

 
SCHIEDAM  - Was het jou al opgevallen? Irado.nl is vernieuwd! De website is grondig onder handen genomen, om de bewoners nog beter van dienst te kunnen zijn. De vorige website was inmiddels namelijk flink verouderd en voldeed niet meer aan alle eisen.

Zo is de nieuwe website veel beter te gebruiken op je smartphone of tablet. Iets wat anno 2021 natuurlijk niet mag ontbreken. En ook de zoekfunctie is stevig aangepakt: je komt nu een stuk sneller op de juiste informatie terecht. Je kunt nu gebruik maken van een omgeving speciaal voor jouw gemeente. Zo voorkomen we dat de inwoners van Schiedam verstrikt raken in informatie voor bijvoorbeeld Vlaardingen of Capelle.

Ten slotte is er flink wat aandacht besteed aan de toegankelijkheid van de website. Het is namelijk belangrijk dat iedereen er gebruik van kan maken. De mogelijkheid om de website voor te laten lezen is uitgebreid en de website is nu ook in veel verschillende talen te vertalen. Daarnaast kun je de tekst en het contrast groter maken. En wordt er nu gebruik gemaakt van verschillende soorten content, waardoor er minder lange lappen tekst op staan.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op I: irado.nl!

Gerelateerd