Goed voorbereid op huizenjacht

12-09-2018 Wonen Advertorial

Check je financiële haalbaarheid


Ben je op zoek naar een koopwoning? Het kopen van jouw droomhuis kan gezien de huidige woningmarkt een hele uitdaging zijn. Belangrijk dus om vooraf te weten wat je financiële mogelijkheden zijn.

Financieel gezond leven en wonen
Een eigen woning is een belangrijk fundament voor een financieel gezond leven. Door af te lossen op de hypotheek bouw je meestal een vermogen op. En op de lange termijn kan de waarde van je woning ook nog eens stijgen. Dat klinkt goed! Maar dan moet je eerst wel in de gelegenheid zijn om dat droomhuis te bemachtigen. Door de schaarste aan betaalbare woningen is het soms, vooral in de grote steden, nodig om snel te beslissen. Dit vraagt om een goede voorbereiding, zodat je vooraf weet of jouw droomhuis ook betaalbaar is. En of je de maandlasten kunt betalen. Dat is zeker zo belangrijk om prettig te kunnen wonen én leven.

Beste online oriëntatie
Die goede voorbereiding kun je bij de Rabobank zelf gemakkelijk doen. Voor de derde keer op rij zijn wij verkozen tot de beste partij voor een online oriëntatie op een hypotheek (WUA onderzoek april 2018). Met onze handige online rekenhulp op Rabobank.nl/wonen weet je snel waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Het invullen is eenvoudig en zo gebeurd. Je krijgt direct een volledig beeld van jouw toekomstige hypotheek en maandlasten.

20 Jaar korting op een hypotheek
De hoogte van de maandlasten hangt onder andere af van de hypotheekvorm en de rentevaste periode. Kies je voor een hypotheek bij de Rabobank met een rentevaste periode van 20 jaar, dan profiteer je nu 20 jaar van een extra scherpe hypotheekrente. Meer informatie en de actievoorwaarden vind je op Rabobank.nl/wonen.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek
Als je die woning op die droomplek hebt gezien, dan wil je natuurlijk snel schakelen. Kom in dat geval voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek naar het Hypotheek Inloopspreekuur, iedere dinsdag tussen 18.00 en 20.00 uur bij onze vestigingen Schiedam, Rotterdam Blaak, Rotterdam Strevelsweg en Capelle aan den IJssel. Komt de dinsdagavond niet gelegen? Maak dan een afspraak voor een ander moment via telefoonnummer (010) 400 33 33.