Drukte verwacht op Nolenslaan

04-09-2018 Wonen Redactie

De ontbijtbox die klaar staat op de Nolenslaan; foto: Postcode Loterij


SCHIEDAM – Het wordt zaterdag druk op de Mgr. Nolenslaan. Een kleine drieduizend Schiedammers kunnen vanaf dan bij twee winkels 'op de laan' hun winnende ontbijtpakket ophalen.

2.960 Deelnemers zijn het, die in de Postcode Loterij meespelen met wijkcode 3117 en 3124. Zij wonnen in de julitrekking van de loterij een Fairtrade Ontbijtbox. Daarin zit een selectie van 'eerlijke en duurzame ontbijtproducten', aldus de Postcode Loterij. Het gaat om Fairtrade-artikelen als hagelslag, pindakaas, sinaasappelsap, aardbeienjam, ontbijtkoek, rijstwafels, muesli, plus een shopper bag, thee en koffie. De koffie is afkomstig van boeren die deelnemen aan de Climate Academy in Kenia, een trainingsprogramma waar boeren weerbaar worden gemaakt tegen klimaatverandering. De artikelen worden beschikbaar gesteld door stichting Max Havelaar. Die staat er borg voor dat de producten onder goede omstandigheden worden gemaakt en voor een eerlijke prijs zijn gekocht bij boerenorganisaties en plantages. Op die manier kunnen boeren en arbeiders zelf werken aan een betere toekomst.

De winnaars van dit pakket hebben een cadeaubon thuisgestuurd gekregen of ontvangen deze een dezer dagen. Daarmee kunnen zij hun prijs afhalen. Dit kan vanaf aanstaande zaterdag twee weken lang bij de Primera en de Plus op de Mgr. Nolenslaan. Winnaars met 3117 in hun postcode kunnen terecht bij de Primera (op nummer 524), voro de Schiedammers uit het postcodegebied 3124 staan de pakketten klaar bij Plus Van der Meer (op nummer 460). Het gaat om meer pakketten, omdat spelers met meer loten mee kunnen doen.

PS. Dit artikel is na plaatsing aangevuld met de passage 'of ontvangen deze een dezer dagen', waar het gaat om de cadeaubon.


Gerelateerd