3D Makelaars komt gratis met u mee*

23-02-2020 Wonen Advertentie


SCHIEDAM - Hoe werkt het aankopen van een huis eigenlijk? Het aankopen van een nieuwe woning is een grote stap en belangrijke beslissing in uw leven. De investering die u doet, moet het namelijk wel waard zijn met geen verrassingen achteraf.

Er zijn diverse factoren waar u rekening mee moet houden en de kans is aanwezig dat u alles te rooskleurig inziet. Dat is heel menselijk wanneer u uw droomhuis bent tegengekomen. En dat is het moment waarop 3D  Makelaars alles voor u op rij kan zetten, zodat u een weldoordachte aankoop kunt doen. Zonder spijt of gevolgen achteraf. 3D Makelaars, de aankoopmakelaar die bij u past Wij denken graag met u mee. Door te kiezen voor een aankoopmakelaar bent u verzekerd van een deskundige die alles weet over het kopen van een woning en die u professioneel kan begeleiden tijdens het hele koopproces:
- 3D Makelaars weet exact wat u allemaal moet weten voordat u besluit definitief te kopen;
- Persoonlijke begeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot de overdracht;
- 3D Makelaars is transparant en deelt de onderhandeling/koopstrategie met u; een op de twee à drie aankopen resulteert in een succesvolle definitieve koop;
- Inzicht in bouwkundige vraagstukken; wij denken met u mee over de uitvoering en mogelijkheden van eventuele verbouwingswensen;
- U krijgt antwoorden op vragen die u heeft én antwoorden op vragen die u mogelijk niet heeft. Alle aspecten van het aankopen van een woning worden met u besproken.

De woningmarkt kent geen geheimen meer voor ons. Wij maken de aankoop van uw nieuwe woning inzichtelijk en duidelijk. Zo neemt u sneller en makkelijker een wel doordachte koopbeslissing.

* Heeft u een woning van uw dromen gevonden? Dan gaat 3D Makelaars de eerste bezichtiging gratis met u mee. Hierna bepaalt u zelf of wij als aankoopmakelaar voor u aan de slag mogen.

Ontdek de voordelen van een aankoopmakelaar

Benieuwd wat een aankoopmakelaar in uw situatie kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie. T: 010 - 427 77 88, E: info@3dmakelaars.nl.Gerelateerd