Zitzo Shop & toonzaal Matras Factory Schiedam houden leegverkoop

27-03-2019 Winkelen Advertentie

Deze deuren zullen nog even opengaan voordat ze definitief sluiten

SCHIEDAM – Op het Broersveld 7-9, hangt al enige tijd de tekst op de voordeur: “In verband met omstandigheden zijn wij gesloten.” Hier komt tijdelijk verandering in.

In Schiedam zijn de Zitzo Shop - stoffeerderij voor caravan- en camperkussens, meubelstoffering en kussens op maat – en Matras Factory al ruim 25 jaar vertrouwde gezichten op het Broersveld. Via een inpandige doorgang waren zij altijd nauw aan elkaar verbonden.

De twee bedrijven organiseren een leegverkoop. Daarmee verdwijnt een vast gezicht aan het Broersveld in Schiedam. Elke vrijdag en zaterdag vanaf 12 april worden de deuren geopend en kunt u terecht voor scherpe aanbiedingen voor een nieuw matras, topdekmatras, boxsprings en meer. Vanaf 12 april zullen de laatste producten aangeboden worden tegen hoge kortingen en daarna sluiten de zalen van Matras Factory en Zitzo Shop.

De Matras Factoryvestiging heeft jarenlang gefungeerd als de toonzaal van de Nederlandse, bekende (web)winkel MatrasFactory.nl. In Heerenveen, Friesland worden al jarenlang de matrassen ambachtelijk gemaakt en worden vanuit de fabriek de matrassen geleverd. Door een samenloop van omstandigheden is besloten de Zitzo Shop en de toonzaal van Matras Factory op het broersveld in Schiedam te sluiten. Hierbij sluit de vestiging van de Zitzo Shop definitief en zal Matras Factory volledig vanuit haar productie-unit in Heerenveen blijven opereren. In Schiedam liggen naast eigen merken ook matrassen van M-line, Auping, Dunlopillo en meer.

Kom een kijkje nemen op 12, 13, 19, 20, 26 & 27 april. Matras Factoryvestiging Schiedam is geopend tussen tien en vijf uur.

A: Toonzaal: Matras Factory Schiedam, Broersveld 7-9, 3111 LC, Schiedam.
T: 0513-640401
I: www.matrasfactory.nlGerelateerd