Winnaars stempelkaartenactie Nolenslaan bekend

14-12-2019 Winkelen Advertentie

De prijswinnaars duidelijk opgeschreven tijdens de trekking; foto: Winkeliersvereniging Nolenslaan


SCHIEDAM – De stempelkaartenactie van de winkeliers op de Nolenslaan beleefde vanmiddag zijn finale met tien mensen gelukkige prijswinnaars.

Nu ja, of ze alle tien al weten van hun prijs, dat is niet waarschijnlijk. De tien werden door wethouder Duncan Ruseler vanmiddag getrokken uit een vijfhonderd deelnemers. Een prijswinnaar was bij de trekking aanwezig, de anderen worden op de hoogte gebracht en zullen de komende week hun prijs in ontvangst nemen. De afwezigen misten de ‘bubbels’ waarmee de feestelijke finale van de actie vergezeld ging, en het optreden van het Dickenskoor Scyedam, samen met deelnemers en nieuwsgierigen ‘onder de luifel’ voor de drogisterij van Ronald Bergsen. En het werd ronduit gezellig.

Vijftien winkeliers van ‘de laan’ begonnen in september hun actie met het uitdelen van stempels, op stempelkaarten voor de actie, bij aankopen van tenminste vijf euro. De bedoeling was dat de klanten bij tenminste vijf verschillende zaken een stempel ‘verdienden’. “Het idee was dat mensen zo eens in een andere winkel kwamen dan te doen gebruikelijk, en dat de winkeliers weer eens andere klanten in hun zaak kregen”, vertelt winkelstraatmanager Ben Dubbeldam. Dat is in zijn ogen meer dan gelukt, met zo’n vijfhonderd deelnemers.

Die dongen vanmiddag mee naar de twee hoofdprijzen, een ‘gigantische’ tv en een elektrische fiets, beschikbaar gesteld door de winkeliersvereniging Nolenslaan. Verder waren er acht cadeaubonnen, ieder goed voor vijftig euro besteedbaar bedrag. Gelukkige winnaars werden (van de tv) A.C Vollebregt, woonachtig op de Havenbogen en (van de fiets) L. Limburg-Verhagen van de Burgemeester Honnerlage Gretelaan.Gerelateerd