Vroege kop koffie en meer op het station

21-12-2018 Winkelen Redactie

Laatste nieuws: Back Werk Schiedam blijkt de 22 ste vestiging van het merk in Nederland, en de eerste op een treinstation.

SCHIEDAM - Een 'uithoek' van het station Schiedam-Centrum (Stationsplein nummer twaalf) heeft een prettige bestemming gekregen met de nieuwe vestiging van Back Werk. En voor de forenzen is er sinds gisteren op het ov-knooppunt weer een vroege kop koffie of een snel broodje te scoren.

Begon november kondigde Back Werk zijn komst naar Schiedam aan (zie hier). Na enkele weken verbouwen en inrichting kreeg een in het verleden meestal leegstaand deel van het station een echte bestemming. De winkel versterkt de aanblik en levendigheid van de stationsingang aan het Stationsplein.

Vanaf zes uur 's ochtends is Back Werk Schiedam open, tot zes uur 's avonds. "We staan voor je klaar met de beste belegde broodjes, hartige producten, koffie en andere lekkere dingen", aldus de winkel. Snelle service met zelfbediening, dat is de formule van de keten, van oorsprong Zwitsers. Schiedam is de twintigste vestiging van Back Werk.Gerelateerd