Van Kortenhof E-bike Hunt: hint nummer 1

19-02-2019 Winkelen Advertentie


SCHIEDAM – Van Kortenhof rijwielen bestaat al vijftien jaar in Vlaardingen-Holy. Dit speciale jubileum wordt gevierd. In de hele regio wordt de feest-flyer verspreid met spectaculaire aanbiedingen. Verder hebben de zussen Nicole en Miranda van Kortenhof iets speciaals bedacht, waar iedereen aan kan deelnemen: de Van Kortenhof E-bike Hunt, waarbij deelnemers kans maken op een gloednieuwe Cortina e-bike ter waarde van 1599 euro.

Wil jij ook een Cortina e-bike winnen? Doe dan mee en wie weet fiets jij binnenkort op een spiksplinternieuwe e-bike! Kijk voor alle info en spelregels op I: www.vankortenhof.nl.

Vanaf vandaag is er dagelijks een hint voor de ‘hunt’ op zaterdag 23 februari. Succes!

#ebikeuhunt

Hint 1: Puzzel, ontrafel, zoek, vind en win!

"De Van Kortenhof E-bike hunt zorgt voor veel commotie in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Landje oproer willen we het nog niet noemen, maar dat er veel over wordt gepraat in deze steden is wel duidelijk gezien de hashtag ebikehunt die veelvuldig gebruikt wordt. Ook komen wij bijzondere berichten tegen. Zoals de boer die niet van fietsen houdt, de keizer die graag afremt, de hofnar slaat vaak af naar links en de koning huwde ook, naast de koningin, zijn fiets.

Een vreemd verhaal zou je zeggen. Dat klopt. Maar ja. Het is niet voor niets de Van Kortenhof e-bike Hunt. Vind jij zaterdag 23 februari het bord? Of is iemand anders je voor??"


Morgen Hint 2

#ebikehuntGerelateerd