Sir Winston en Burger King werken samen

11-09-2019 Winkelen Advertentie


SCHIEDAM – Sir Winston Fun & Games en Burger King brengen elkaars producten onder de aandacht. Met een gezamenlijk arrangement willen zij Schiedam en omstreken naar het Euroscoopcomplex en het hamburgerrestaurant krijgen.

Samen bieden de twee bedrijven de King Jr Game Deal aan; een King Jr menu + dertig minuten onbeperkt spelen in de gamehal voor slechts acht euro. “Een laag bedrag, dat we beiden mogelijk maken door korting te geven”, vertelt Rogier Schmitt van Sir Winston. Hij rekent erop dat deze aanbieding zo aantrekkelijk is dat het mensen, met name jonge gezinnen, over de streep zal trekken om voor de combinatie te kiezen.

Sir Winston huist sinds de opening van de Euroscoop in de grote centrale hal van de bioscoop. Het bedrijf biedt een scala aan kermisspelen, ticketmachines, videospellen (Walking Dead en Moto GP bijvoorbeeld) en ook klassiekers als grijpmachines, airhockey en flipperen. Al spelend kunnen tickets verdiend worden die deelnemers kunnen inwisselen voor prijzen als knuffels en bordspellen.

Het initiatief tot samenwerking met Burger King kwam naar aanleiding van ervaringen met andere partners zoals de Glowgolf en Bram’s, eveneens op het bioscoopcomplex, en ook De Pannekoe in de stad. Met deze partners biedt Sir Winston eveneens arrangementen aan.

Hamburgerketen Burger King heeft een vestiging aan de ‘s-Gravelandseweg, op een paar honderd meter van de Euroscoop.

Sir Winston Fun & Games is een bedrijf dat zich een exploitant van game- of arcadehallen noemt. Behalve in Schiedam heeft het bedrijf ook een vestiging in Rijswijk.Gerelateerd