Meubels voor weggeefprijzen bij Bree’s New World

02-01-2020 Winkelen Advertentie


VLAARDINGEN – Ieder jaar is het weer de uitgelezen kans voor koopjesjagers; de meubelopruiming van de Vlaardingse meubelfabrikant Bree’s New World rond de jaarwisseling! Ook in de eerste dagen van 2020 kunt u uw slag weer slaan maar dan moet u er snel bij zijn. De opruiming gaat de laatste twee dagen in, u kunt vandaag en morgen nog iets moois op de kop tikken voor een zacht prijsje!

In het grote magazijn aan de Kotterstraat 8 staan vele meubels uitgestald, waaronder eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels, (draai)fauteuils, kasten, zitbanken en karpetten tegen waanzinnig lage prijzen. Dit is een unieke en tevens de enige kans voor particulieren om hun slag te slaan! Het betreft o.a. beursmodellen, prototypen, annuleringen, overcomplete artikelen en artikelen met krasjes/deukjes. Wat u ook zoekt, Bree New Wold heeft het tegen de scherpst mogelijke prijzen staan. Kom langs en zorg dat u er als eerste bij bent, dan heeft u de meeste keuze. 

Openingstijden meubelopruiming Bree’s New World
Vrijdag 3 januari van 09.00 tot 21.00 uur (koopavond!)
Zaterdag 4 januari van 09.00 tot 16.00 uur (finale opruimingsdag!)

U vindt Bree's New World aan de Kotterstraat 8, 3133 KW in Vlaardingen. Voor meer informatie:, T: 010 - 248 9006, E: info@breesnewworld.nl en I: www.breesnewworld.nl

Bekijk de foto's


Gerelateerd