Maurice Haverkamp voorzitter Centrummanagement

27-03-2020 Winkelen Redactie

Haverkamp (r) en Vriethoff; komende en gaande voorzitter

 
SCHIEDAM - Maurice Haverkamp is de nieuwe voorzitter van Centrummanagement Schiedam. Hij neemt die rol over van Ed Vriethoff.

Haverkamp was al lid van het bestuur van de stichting. Hij is eigenaar van 'jeansstore' Stripes op de Hoogstraat.

De oude en nieuwe voorzitter stellen te begrijpen dat in deze tijd ondernemers andere dingen aan hun hoofd hebben dan een bestuurswisseling. Maar het is volgens hen wel belangrijk te weten wie hun belangen behartigt. "Ondernemers verwachten dat wij er voor ze zijn en gelukkig verandert er door deze wissel weinig, de tijd is al hectisch genoeg", aldus Vriethoff. Hij gaf tijdens de ondernemersavond vorig jaar al aan ruimte te willen maken voor een jonger bestuur. “Nu de Bedrijven Investeringszone geen doorgang vindt en er door het Coronavirus zoveel van het Centrummanagement wordt gevraagd, is het een goed moment om afscheid te nemen.”

Centrummanager Kitty Buijtendijk zegt blij te zijn met deze verandering van de wacht. "Met Maurice werk ik al aan verschillende acties en Ed blijft voorzitter van de ondernemersvereniging Passage Schiedam, dus eigenlijk houden we iedereen binnen boord op de belangrijke plekken."

Haverkamp kwam eerder deze week al op bezoek bij ondernemers om hen een hart onder de riem te steken en geeft aan de komende periode vaker langs te gaan. "Het is voor iedereen belangrijk, dat we juist nu de ondernemers bijstaan. We doen dit door hen te informeren over de regelingen die speciaal voor deze situatie in het leven zijn geroepen, maar ook over de kansen die er mogelijk zijn op andere terreinen om hun onderneming overeind te houden. Ik wil me echt gaan toeleggen op de toekomst van Schiedam-Centrum en de ondernemers stimuleren de handschoen op te pakken." Samen sta je sterk, aldus de nieuwe voorzitter.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date