Lisa's Kitchen in andere handen

28-11-2019 Winkelen Redactie

SCHIEDAM - Sevim Baki is sinds begin deze maand de nieuwe eigenaresse van het restaurant en cateringbedrijf Lisa's Kitchen aan de Monseigneur Nolenslaan 598 in Schiedam. Sevim Baki is van Turkse komaf.

Het restaurant werd vijf jaar geleden gestart door Necla Yerlikaya, die eveneens Turkse wortels heeft. Zij noemde de zaak naar haar dochter Lisa. 

De lunchroom is ruim opgezet met een vloeroppervlakte van tweehonderd vierkante meter en ongeveer vijftig zitplaatsen binnen. 

De gemeente maakte gisteren bekend een exploitatievergunning te hebben verleend aan het horecabedrijf Lunchroom Lisa. Bij de wisseling van eigenaar van een horecabedrijf dient een nieuwe vergunning te worden aangevraagd. De gemeente meldt dat het gaat om een lunchroom met langs de voorgevel van het pand een terras met een oppervlakte van iets meer dan drie vierkante meter en langs de zijgevel nog eens bijna vijftien vierkante meter terras. De maximale openingstijden van het horecabedrijf en het terras zijn van zondag tot en met zaterdag van 7.00 uur tot 22.00 uur.Gerelateerd