Lidl uurtje eerder heropend

14-09-2018 Winkelen Redactie/Flashphoto

Sterk spul, die stickers; bij de foto's hieronder zijn er ook twee van 27 augustus, toen de winkel werd gesloten voor verbouwing; foto's: FlashphotoNL en Ted Konings


SCHIEDAM - De Lidl in het Hof van Spaland opende vanmorgen na een verbouwing voor het eerst de deuren voor het winkelend publiek.

De supermarkt is door de twee weken durende verbouwing veel groter geworden. Het pand waar voorheen modeketen Vögele zat, is bij het winkeloppervlak getrokken, zodat de zaak nu ruim 1100 vierkante meter groot is. Dat laat zich zien in onder meer een uitgebreidere groente- en fruitafdeling.

De eerste klant stond al vroeg voor de nog gesloten winkeldeur te wachten, en mocht stipt om acht uur de verbouwde winkel aanschouwen. Vlak voor opening werd nog een soort officiele handeling verricht door middel van het verwijderen van de verbouwingssticker. Die was van een dusdanige kwaliteit dat er uiteindelijk twee man voor nodig waren.

Overigens stonden er een uur later opnieuw klanten voor de deur om het openen van de winkel mee te maken. Het was eerder de bedoeling om de winkel om negen uur te openen. Zodoende waren de honderd bossen bloemen voor de eerste klanten al zeer kort na negenen op.

Bekijk de foto'sGerelateerd