Categorieën

Service

Koningshoek: goed voor elkaar

Koningshoek: goed voor elkaar
Winkelen

Koningshoek: goed voor elkaar

  • Advertentie
  • 02-05-2019
  • Winkelen

MAASSLUIS/SCHIEDAM - Het vernieuwde winkelcentrum Koningshoek in Maassluis maakt op een ludieke wijze duidelijk dat goed voor elkaar zijn, heel simpel is. Zo werden er op woensdag 24 en dinsdag 30 april bushokjes in Naaldwijk en ‘s-Gravenzande omgetoverd tot ware koningstronen en voorzien van rode lopers. Ook werden verschillende parkeerplaatsen in Vlaardingen en Schiedam van gratis plekken voorzien met vriendelijke gastheren die het winkelende publiek ondersteunden bij het inladen van hun spullen.

Het vernieuwde Koningshoek is dan ook goed voor elkaar. Dit realiseren ze door de juiste faciliteiten te hebben zoals gratis schone wc’s, een speelplaats voor kinderen en een mooi overdekt centrum.

Bij Koningshoek zelf kun je natuurlijk ook gratis parkeren. Op deze manier wil Koningshoek iets terug geven aan het winkelende publiek. Dit winkelcentrum biedt een breed assortiment van winkels aan. Zo vind je er grote retailers, maar ook de local shops. Naast de drie supermarkten is er ook een versstraat aanwezig die de perfecte aanvulling is op je dagelijkse boodschappen. Met meer dan 65 winkels en horeca is Koningshoek het kloppende winkelhart van Maassluis. 

Wereldhave is een Nederlandse beursgenoteerde belegger in vastgoed. Zij investeert in middelgrote winkelcentra in Noordwest Europa die dominant zijn in hun regio met een primair verzorgingsgebied van tenminste honderdduizend inwoners. 'Convenience shopping' staat centraal in de winkelcentra van Wereldhave. De centra zijn goed bereikbaar en hebben een breed aanbod van winkels, uitgebreide faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een mix van sterke (inter)nationale huurders met ‘local heroes’ die gezamenlijk voorzien in negentig procent van de winkelbehoefte. Zie I: www.wereldhave.com.