In het winkeltje van de Jeneverlogies komt een bakkerij

02-07-2020 Winkelen Redactie

SCHIEDAM - Gisteren is de bed & breakfast Jeneverlogies Ambacht en Brood aan de Lange Haven 78 in Schiedam in andere handen overgegaan. De nieuwe eigenaars gaan ook brood bakken en verkopen in het winkelpandje.

De afgelopen zes jaar waren Alwine van Winsen en Rob van der Gaag de uitbaters. Zij hebben hun bed & breakfast verkocht aan het Rotterdamse echtpaar Libby en Robert Steendijk. De b&b biedt een tweetal te verhuren appartementen op de verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een winkelruimte.

"1 juli hebben wij na zes jaar onze Jeneverlogies overgedaan aan Libby en Robert. Wij wensen hun heel veel plezier en succes op het mooiste plekje aan de haven. Wij kijken terug op een geweldige tijd met al onze gasten die we hebben mogen begroeten en hun verhalen die we hebben mogen horen", zegt Rob van der Gaag (geheel links), die samen met Alwine van Winsen (tweede van links) de nieuwe eigenaars in de bloemen zette na de formele overdracht.

Alwine van Winsen en Rob van der Gaag hebben nu hun handen geheel vrij voor hun bedrijf ‘Serious Bee Distillers’, een in het ONS Gebouw in Schiedam gevestigde distillateur die vooral producten maakt op basis van honing van eigen bijenvolken.