Griezelspeurtocht door Schiedam-Centrum

19-10-2021 Winkelen Advertorial


SCHIEDAM - Kom maar langs als je durft!

Kinderen kunnen deze herfstvakantie op griezelspeurtocht bij de ondernemers in het centrum. De etalages zijn gruwelijk mooi versierd met hulp van Love Deco. Op verschillende plekken zijn letters verstopt. Dus kom zoeken: speur in de etalages en gluur bij de buren. 

Zoek – kaart

Omdat er meer dan vijftig letters verstopt zijn, hebben wij een formulier gemaakt waarop je de letters kunt invullen. Op de achterzijde is de route met stippellijn aangegeven. Erg handig voor de volwassenen. Deze is op te halen bij de winkels met een letter in de etalage.

Monsterzin

Als de letters allemaal verzameld zijn en ze in de goede volgorde staan, vormen ze een monsterlijke zin. Kijk maar eens op de plaatjes hieronder. Heb je de zin compleet dan kan je die inleveren worden bij één van de deelnemende ondernemers. Wie weet krijg je er nog een zakje snoep... Trick or treat!

Surprijs!

In één van de zakjes zit een extra prijs: het Gouden Ticket... spannend! Deze bijzonder leuke verrassing wordt aangeboden door IJssalon La Sorpresa. Dat wordt smikkelen! 

Tot en met 31 oktober.

De Halloween griezelspeurtocht kan door kinderen en volwassenen samen worden gelopen.

Veel plezier!

Bekijk de foto's

Gerelateerd