Eerste liefde in de Boekenweek

08-04-2022 Winkelen Advertorial


SCHIEDAM - Morgen begint de Boekenweek. Met als thema: eerste liefde.

Wat een mooi thema! Denk je met weemoed of rode konen aan je eerste liefde terug? Of eigenlijk liever niet? Met een boek kun je terug of ontsnappen, het in je hoofd opnieuw of net iets anders beleven en meevoelen met anderen.

We maken er bij Het Schiedams Boekhuis een zinderende Boekenweek van, het wordt feest. Met op 13 april een bezoek van Marike Heitman en Deniz Kuypers. Annette Jongen interviewt.

Ilja Leonard Pfeijffer heeft zich hartstochtelijk op het thema en het schrijven van het Boekenweekgeschenk gestort. We geven ‘Monterosso mon amour’ – wat een titel! – met liefde aan je cadeau als je bij ons voor minimaal € 15,- aan boeken koopt.

Marieke Lucas Rijneveld neemt in het Boekenweekessay ‘Warmtefort’ de lezer via hartverwarmende herinneringen mee naar een gelukzalige tijd op de basisschool waarin een belangrijke rol voor de juffen en meesters is weggelegd. Een essay om nieuwsgierig naar te zijn. Verkrijgbaar voor € 5,- in Het Schiedams Boekhuis.

De geplande lezing van Rob van Essen op 10 april is helaas geannuleerd. De lezing met Mariken Heitman en Deniz Kuypers op woendag 13 april (aanvang 20.00 uur) vindt plaats bij Zavor Coffee Experience, Hoogstraat 91, tegenover Het Schiedams Boekhuis. Entreeprijs € 7,50 inclusief welkomstdrankje, reserveren via E: info@schiedamsboekhuis.nl of T: 010-7611352

Gerelateerd