E-bike Hunt: maak kans op een Cortina e-bike van 1599,-

19-02-2019 Winkelen Advertentie

VLAARDINGEN - De zussen Miranda en Nicole van Kortenhof kunnen het maar nauwelijks geloven. Het is alweer vijftien jaar geleden dat ze hun eerste ‘eigen’ fietsenwinkel openden bij winkelcentrum De Loper in Vlaardingen-Holy. In Maassluis hadden ze al een winkel. 

Trots kijken ze terug op bijzondere jaren. “Voor ons gevoel zijn we helemaal niet ouder geworden. We zitten nog net zo vol enthousiasme en leuke plannen als toen. Maar dat de tijd niet heeft stilgestaan zien we voornamelijk aan onze klanten. De kids die toen een fiets kregen voor de middelbare school, komen nu met hun eigen gezin in de winkel. Zulke dingen maken alle dagen bijzonder en een feest om elke dag weer aan de slag te gaan.”

Dit speciale jubileum moet natuurlijk gevierd worden. In de hele regio wordt de feest-flyer verspreid met spectaculaire aanbiedingen. Én de zussen hebben iets speciaals bedacht: de Van Kortenhof E-bike Hunt. Ieder kan meedoen en maakt kans op een gloednieuwe Cortina e-bike ter waarde van 1599,-.

#ebikehunt

Zaterdag aanstaande, vanaf kwart voor negen kan heel de regio op jacht naar het unieke e-bike-fietspad-bord. In Vlaardingen, Maasssluis en Schiedam wordt dan op drie, nog strikt geheime locaties, het vertrouwde fietspad-bord vervangen door het speciaal ontworpen bord 'e-bike transportfiets-editie', zoals op de afbeelding te zien.

Het gepuzzel kan nu al beginnen, want elke dag worden er hints onthuld: aanwijzingen, puzzels en cryptische omschrijvingen om de 'hunt' zaterdag makkelijker te maken.

De drie slimste en beste hunters die zaterdag het originele unieke fietspad-bord vinden, en als eerste hebben ingeleverd in de vestigingen Vlaardingen-Holy of  Maassluis, krijgen als beloning een stoere Cortina Bike-Bag ter waarde van E 59.99. Onder deze drie top-ebike-hunters wordt ook de absolute hoofdprijs verloot: een Cortina E-U4 e-bike twv 1599,-.

De hints zijn te vinden via de social media van Van Kortenhof en I: www.vankortenhof.nl. De hints zijn ook exclusief te zien via I: www.vlaardingen24.nl, www.maassluis24.nl en www.schiedam24.nl. Dus: verzamel ze allemaal, ontrafel de omschrijvingen, vind de juiste locatie van het e-bike-fietspad-bord en doe mee zaterdag, met de #ebikehunt. Wie weet rijd jij binnenkort op een spiksplinternieuwe ebike!Gerelateerd