C&A sluit filiaal in Vlaardingen

25-02-2022 Winkelen Redactie/Vlaardingen24


VLAARDINGEN - Nieuws van de collega's in Vlaardingen. Daar lijkt men nu volop te kampen met de zorgen over het winkelbestand die in Schiedam tien jaar geleden speelden. Let wat dat betreft ook op de toon van het artikel.

C&A vertrekt uit Vlaardingen. Personeel heeft 1 september 2022 als sluitingsdatum meegekregen. Een woordvoerder van het bedrijf heeft laten weten dat de sluiting te maken heeft met matige bedrijfseconomische resultaat van het Vlaardingse filiaal. De vooruitzichten zijn al evenmin rooskleurig. Er vallen geen gedwongen ontslagen, personeel kan terecht bij andere filialen van de modeketen.

Na V&D dus opnieuw een historische winkelketen die we niet meer in Vlaardingen zullen terugzien. Na de Bimbobox (de muzikale aapjes) van V&D is nu ook het Palomino-paard van C&A slechts een vage herinnering aan vervlogen tijden. Wie heeft er niet als kind opgezeten op de kinderafdeling op de begane grond. 

Opnieuw ook een groot leegstaand pand in het centrum van Vlaardingen. Het lijkt meer dan ooit belangrijk om met creatieve ideeën te komen om verpaupering van de binnenstad te lijf te gaan.
 Gerelateerd