Wie is die zanger naast Dave?

14-08-2018 Uit Redactie

Foto's: Dave de Jong, Thomas Berge en Euroscoop


SCHIEDAM - Twee zangers stonden zaterdag op het podium voor de Euroscoop. De ene was een bekende Nederlander, en de ander was Dave.

Dave de Jong is een BS-er, een bekende Schiedammer. Velen kennen hem als de kleine zanger met de grote microfoon. Die het desnoods zonder versterker kan doen, want hij zingt zo graag en veel dat er niet altijd een willig gehoor bij kan zijn.

Maar zaterdag had hij een enthousiast - select - publiek: fans van Thomas Berge, een BN-er als vertolker van het Nederlandse lied. En wie weet sinds dit weekend ook wel fans van Dave. Want die had de artiest (een klein jaar jonger dan hij) een bericht gestuurd dat hij graag samen wilde zingen. Berge was niet te beroerd om daarop in te gaan. Sterker nog: de zanger stak Dave na afloop op Instagram een pluim op de hoed: "Zijn droom is werkelijkheid geworden, hoe gaaf is dat! Dave je bent een topper!"

Euroscoop organiseert Zomeravondoptredens, met live-muziek op het plein voor het grote bioscoopcomplex. Afgelopen weekend was behalve Berge ook Kaj van der Voort te gast. Komend weekend worden 'Feestbeesten' Joey Hartkamp en William Bonne verwacht.

Bekijk de foto's
Bedrijven Alle bedrijven »Vacatures Alle vacatures »
Altijd Up-to-date