Waan je weer even in de jaren 70 met Symphonic Rock Night

17-09-2021 Uit Advertorial


VLAARDINGEN - Pink Floyd, Yes, Marillion, Supertramp, Focus, Earth & Fire, Genesis... Maakt je hart een sprongetje bij het lezen van deze namen en begint het meteen te kriebelen bij de gedachte aan de bekende klanken van de hits van deze bands? Dan is de Stadsgehoorzaal volgende week zaterdag 25 september (20.15 uur) dé plek waar je zijn moet! Kom naar Symphonic Rock Night en waan je weer heel even in die heerlijke jaren 70.

Met de indrukwekkende rockshow A Complete Evening maakte Symphonic Rock Night een verpletterend debuut in de Nederlandse theaters. Na de lovende reacties zijn ze nu terug met een splinternieuwe show: The Second Chapter. De band presenteert een geheel nieuwe set van songs van o.a. Pink Floyd, Yes, Marillion, Supertramp, Focus, Earth & Fire en Genesis, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd hoog in de jaarlijkse Top 2000 terug is te vinden.

Het gezelschap, bestaande uit negen instrumentalisten, zangers en zangeressen, zorgt in deze adembenemende show voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als 'Money' van Pink Floyd, 'In The Cage' van Genesis en 'Crime of the Century' van Supertramp. Ook klassiekers als ‘Kayleigh’, ‘Another Brick in the Wall’ en ‘Wish you were here’ zullen niet ontbreken.

Drummer Tim de Jong: “The Second Chapter is een hele mooie show geworden met nieuwe nummers, waarbij de symfofans wederom een fraai afgewogen mix van bekend en legendarisch materiaal in één avond tot zich kunnen nemen. Voor ons opnieuw dé kans om met de allerbeste Nederlandse muzikanten deze fantastische muziek te spelen.”


Symphonic Rock Night – The Second Chapter

Zaterdag 25 september – 20.15 uur
Toegangsprijs: € 30,00
Kaarten via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/symphonic-rock-night
Meer informatie over het (aanmaken van het) Coronatoegangsbewijs via I: https://bit.ly/2Xtnvc0

Gerelateerd