Vakantie-theatertip: Kikker en de vallende ster (4+)

21-02-2019 Uit Advertentie


VLAARDINGEN - Het is bijna Voorjaarsvakantie. Al druk bezig met het maken van plannen, zodat de kinderen zich niet gaan vervelen? Vergeet dan zeker niet om dinsdag 26
februari (half twee 's middags) in uw agenda te arceren, want de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen heeft dé ultieme vakantie-theatertip: de vrolijke en muzikale familiemusical Kikker en de vallende ster (4+), naar de populaire boeken van Max Velthuijs!

Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. “Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen!” zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker hebben de vallende ster gezien en doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen... Kom met het hele gezin naar het theater om Kikker te helpen alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan!

Na de voorstelling mogen alle kinderen in de foyer van het theater hun eigen wens op een ster schrijven en in de wensboom van Kikker hangen. Daarna mag iedereen met Kikker op de foto!

Kikker en de vallende ster (4+) – Naar de populaire boeken van Max Velthuijs

Dinsdag 26 februari - 13.30 uur (deuren open om 12.30 uur)
Toegangsprijs: € 17,50 (volwassenen) en € 16,- (kinderen tot en met twaalf jaar)
Kaarten zijn te koop via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/kikkerGerelateerd