Twintigste vakantiebijbelweek

29-06-2015 Uit Redactie

Verschillende kerken uit Schiedam organiseren in de eerste week van de zomervakantie de vakantiebijbelweek. Met de bijbel als uitgangspunt worden verschillende activiteiten aangeboden. Het is de twintigste jaargang van deze vakantiebijbelweek.

Op zondag 12 juli wordt de aftrap gegeven. Op het weiland naast de Dorpskerk in Kethel wordt een openluchtdienst gehouden van zeven tot acht uur ’s avonds. Iedereen is al vanaf halfzes welkom om een broodmaaltijd te nuttigen. Van maandag tot en met woensdag is er vervolgens van alles te doen in en rond de sportzaal aan het Nijhoffplein in Schiedam-Noord:

  • Alle ochtenden van 10.00 uur tot 12.00 uur:

VakantieBijbelFeest voor de kinderen van 6 tot en met 13 jaar, met zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal, knutselen en nog veel meer.

  • Maandag van 14.00 – 16.00 uur:

Workshops voor kinderen en volwassenen.

  • Dinsdagmiddag van 13.30 – 15.00 uur:

Familievoorstelling Wonderwolk met ‘Nu even niet!’

  • Maandag en dinsdagavond vanaf 19.00 uur:

Voetballen voor de tieners

De organisatoren zijn Joke Koppe uit de Hersteld Hervormde Gemeente, Dineke Pijpers uit de Protestantse Gemeente Schiedam, Marina Simons uit de Christelijke Gereformeerde kerk, Arina Schneider, Corrie van ’t Hoff, Inge Noordzij, Janka Pierre en Tim Kool uit de Nederlands Gereformeerde kerk.

 Gerelateerd