Theatercamping aan de Schie

11-05-2018 Uit Redactie

Beeld: Theater aan de Schie


SCHIEDAM – Theater aan de Schie komt komend seizoen met een bijzonder initiatief: de theatercamping aan de Schie.

Na genieten en ontmoeten, lachen en ontroerd worden aan de Schie is er nu dus kamperen in het theater. “Altijd al een keer in het theater willen overnachten?” Dat kan, in het weekend van 25 tot en met 27 januari.

“Graag nodigen we het publiek uit om samen met het gezin een nacht door te brengen in het theater”, kondigt directeur Rob Roos aan. Een tent reserveren kan nu al – want daar zorgt het theater voor. Net als voor een eenvoudig gezamenlijk diner en ontbijt en 'het nodige theatrale campingvertier'. “Je komt op plaatsen in het theater waar je niet eerder bent geweest.”

Het programma laat zich nog raden. “Maar uiteraard gaan we verhalen vertellen rond het kampvuur, vertellen wij je alles over het theater en is er misschien wel een speurtocht, organiseren we een escaperoom of mag je abseilen vanuit de toneeltoren.”

Reserveren kan vanaf vandaag. En dat geldt voor het volledige nieuwe seizoensprogramma van Theater aan de Schie, dat begint met de Parade aan de Schie op 8 september. De nieuwe brochure met het volledige programma is net uit, de reservering via internet opent vandaag.Gerelateerd