Categorieën

Service

Stadsgehoorzaal: plek voor stagiair marketing en communicatie

Stadsgehoorzaal: plek voor stagiair marketing en communicatie
Uit

Stadsgehoorzaal: plek voor stagiair marketing en communicatie

  • Advertorial
  • 25-01-2021
  • Uit
Stadsgehoorzaal: plek voor stagiair marketing en communicatie

VLAARDINGEN - Gedurende de Coronaperiode is het druk op de communicatieafdeling van de Stadsgehoorzaal. Wekelijks wordt via meerdere kanalen het contact met kaarthouders en geïnteresseerden intensief onderhouden, om zo snel mogelijk duidelijkheid te bieden over de voorstellingen op het theaterprogramma. Vanwege deze gewenste snelheid worden regelmatig alternatieve aanpakken gevonden om een boodschap zo effectief mogelijk bij de ontvanger te krijgen. Dit zorgt voor een leerzame periode, die uitermate geschikt is voor het opdoen van een eerste werkervaring. De afdeling verwelkomt daarom graag een communicatie stagiair in het team.

Het zoeken naar een stage is voor veel leerlingen van het MBO, HBO of de universiteit een enorme uitdaging, zeker in deze periode. De Stadsgehoorzaal wil hen daarbij helpen door stageplekken aan te bieden in het kleinschalige team van het Vlaardingse theater. Een groot aantal studenten heeft voorheen al de eerste werkervaring opgedaan bij de Stadsgehoorzaal en binnenkort komen hier weer een aantal bij op verschillende afdelingen. De afdeling marketing en communicatie heeft nog plek om een stagiair te begeleiden voor 32 tot 38 uur per week.

“Zelf ben ik bij de Stadsgehoorzaal binnengekomen als stagiair en ik heb deze tijd als zeer leerzaam ervaren” aldus communicatiemedewerker Robin Sterrenburg. “Wat mij vooral opviel was de hoeveelheid zelfstandigheid en vrijheid die er was om dingen te doen die ik zelf leuk vond en waar ik het meeste aan had om mijn leerdoelen te bereiken.” Naast vaste taken, zoals het verzorgen van sociale media, informatiemails en vormgeving, biedt de Stadsgehoorzaal veel kans om zelf de theaterwereld te leren kennen en eigen ideeën voor te dragen en uit te voeren.

Als stagiair bij de Stadsgehoorzaal word je gezien als volwaardige medewerker in het team, waarmee je grote stappen kan maken en kan ontdekken waar je interesses liggen. In principe staat er niets vast en kan er altijd geschoven worden in werkzaamheden als een nieuwe interesse ontwikkeld wordt. Op deze manier probeert de Stadsgehoorzaal alles uit de stagetijd te halen om deze zo nuttig mogelijk te maken voor de ontwikkeling van de student. Meer informatie over de stageplaats is te vinden via www.stadsgehoorzaal.nl/vacatures. Direct solliciteren kan door een sollicitatiebrief, voorzien van een cv, te sturen aan E: [email protected] o.v.v. ‘sollicitatie stage communicatie’.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →