Categorieën

Service

Stadsgehoorzaal organiseert openbaar online koffiemoment

Stadsgehoorzaal organiseert openbaar online koffiemoment
Uit

Stadsgehoorzaal organiseert openbaar online koffiemoment

  • Advertorial
  • 19-01-2021
  • Uit
Stadsgehoorzaal organiseert openbaar online koffiemoment

VLAARDINGEN - In een tijd waarin de theaterzalen leeg moeten blijven, probeert de Stadsgehoorzaal alternatieve manieren te vinden om haar rol als ontmoetingsruimte te blijven vervullen. Zeker nu eenzaamheid een veelbesproken onderwerp is, vindt het theater het belangrijk om sociale contacten te blijven stimuleren. Daarom is besloten het geplande koffiemoment met de Stadsvrienden door te laten gaan, maar dan online. Op zaterdag 30 januari kunnen alle geïnteresseerden om een uur 's middags via Zoom digitaal aanschuiven aan de koffietafel om elkaar en het theaterprogramma te leren kennen.

De Stadsvrienden is een project van de Stadsgehoorzaal om theaterliefhebbers die liever niet alleen naar het theater gaan, met elkaar in contact te brengen. Regelmatig worden hiervoor gratis koffiemomentjes georganiseerd, waarbij geïnteresseerden met elkaar kennis kunnen maken om zo nieuwe sociale contacten op te doen. Tijdens de koffiemomentjes lichten lokale ambassadeurs een aantal voorstellingen uit het theaterprogramma uit, waar zij zelf naartoe zullen gaan. Ter plekke kunnen vervolgens plannen gemaakt worden om mee te gaan naar één of meer van deze voorstellingen. Op de dag van de voorstelling worden de Stadsvrienden gezamenlijk ontvangen, zitten ze bij elkaar in de zaal en is er na afloop tijd om na te praten en wellicht plannen te maken voor een volgend uitstapje.

Nu het geplande koffiemoment op zaterdag 30 januari niet in het theater plaats kan vinden, heeft de Stadsgehoorzaal besloten om alle nieuwe én bestaande Stadsvrienden online uit te nodigen. Om een uur in de middag is iedereen welkom via Zoom, om met elkaar bij te praten en plannen te maken voor theaterbezoek zodra dat weer mogelijk is. Aanmelden voor de volledig gratis en vrijblijvende digitale bijeenkomst kan via I: www.stadsgehoorzaal.nl/stadsvrienden-zoom, via E: [email protected] of T: 010 - 434 05 00. Spontaan aanschuiven is ook mogelijk, de link naar de Zoombijeenkomst zal op de dag zelf ook op de website van het theater geplaatst worden.

De geïnteresseerden die graag aan zouden sluiten, maar videobellen lastig vinden, worden van harte uitgenodigd bij de eerstvolgende editie in het theater op zaterdag 27 maart. Alle informatie over de Stadsvrienden is te lezen op I: www.stadsgehoorzaal.nl/stadsvrienden.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →