Sonja exposeert werk van Willem van Hest

05-07-2020 Uit Redactie

Schiedams werk van Willem van Hest

SCHIEDAM - In de etalage van het winkelpand aan de Hoogstraat 155 in Schiedam kun je al wat werken bekijken van kunstenaar Willem van Hest. Aanstaande zaterdag 11 juli houdt Sonja Schwab van 12.00 tot 18.00 uur de opening van de expositie met werk van Willem van Hest.

"Landschappen, wereldportretten, stillevens, klassieke stadsgezichten, natuurlijk Schiedam, een beetje Rotterdam en een enkel naaktje", zo omschrijft Willem van Hest de ruim vijfentwintig werken die er zullen hangen, staan of liggen. Willem van Hest was onlangs een van de deelnemers aan de tentoonstelling Gewiekste Kunst bij Jacques Tange.

Tijdens deze openingsmiddag zal Mike Maduro, die met zijn bedrijf gevestigd is in het ONS-gebouw in Schiedam, zijn veganistische snacks 'Freggies' presenteren. Hier lees je ons eerdere artikel over Mike Maduro en zijn Freggies: Opening Food Lab.

"Door de corona-maatregelen kan het zo zijn dat je niet direct naar binnen kan maar we rekenen op een lekker zonnetje en bovendien hebben we vlakbij een prachtig museum in de Hoogstraat en KunstWerkt in de Boterstraat", zo schrijft Sonja Schwab in de aankondiging van de expositie. Het pand van Sonja Schwab aan de Hoogstraat 155 kreeg bekendheid door het Energie Café dat er gevestigd was.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date