SKILLZ Festival krijgt volgend jaar 'grotere aanpak'

09-07-2019 Uit Redactie

Foto: Kwami Ivory

SCHIEDAM - Vorig jaar kwamen er negenhonderdvijftig bezoekers naar het SKILLZ Festival aan de Kloosterplaats in Schiedam, afgelopen zaterdag waren er veertienhonderd bezoekers en volgend jaar wil organisator de Cultuurfabriek Schiedam het festival nog groter aanpakken.

“Op een nieuwe locatie, met meer randprogrammering en nog grotere acts, maar het belangrijkste blijft de aandacht voor het ontwikkelen van lokaal talent", meldt Cultuurfabriek Schiedam.

"Ondanks het slechte weer trok deze tweede editie ruim veertienhonderd bezoekers, jong en oud van verschillende culturen: allemaal kwamen zij voor de artiesten en talenten van SKILLZ. Op het hoofdpodium waren er optredens te zien van bekende artiesten zoals rapper Henkie T, Equalz, Idaly, DJ Dylvn en de Schiedammer Momi. Tijdens de SKILLZ showcase heeft het Schiedams talent laten zien dat Schiedam een groot aantal 'up-comming' artiesten herbergt, ruim 13 talenten stonden dit jaar klaar om hun eerste show voor het grote publiek te performen. Zij hebben allen de afgelopen maanden coaching lessen gekregen van de Cultuurfabriek Schiedam en studio Akademix."Gerelateerd