Ruimtevaartcollege met André Kuipers

16-09-2019 Uit Advertentie


VLAARDINGEN - Na het overweldigende succes in juni 2018 komt ruimtevaarder André Kuipers terug naar Vlaardingen! Aanstaande donderdag 19 september (vanaf acht uur 's avonds) neemt hij het publiek, samen met Kamerata Zuid, mee op een spannende en muzikale reis naar de maan met zijn gloednieuwe voorstelling 'Mijmeren onder de sterrenhemel'!  

Dit jaar is het precies vijftig jaar geleden dat Neil Armstrong als eerste mens ‘one small step’ op de maan zette en nog altijd blijft dit bijzondere hemellichaam ons fascineren. Vele componisten lieten zich erdoor inspireren en mensen blijven dromen van een bezoek aan deze mysterieuze plek. Reden temeer voor ruimtevaarder André Kuipers om, samen met het twintigkoppige strijkorkest Kamerata Zuid onder leiding van dirigent Frank Adams, een prachtige, nieuwe en muzikale voorstelling te maken over de maan en het heelal. Ondersteund door de schitterende muziek en spectaculaire, authentieke beelden komen de boeiende verhalen van Kuipers tot leven en gaat er een magische wereld voor u open.

Na een reeks succesvolle theatercolleges en Space Xperience in de Ziggo Dome, is André Kuipers terug, dit keer met het bijzondere concept 'Mijmeren onder de sterrenhemel'  in verschillende Nederlandse openluchttheaters. Speciaal voor de Stadsgehoorzaal creëert hij een eenmalige theaterversie.

André Kuipers | 19 september – 20.00 uur | Toegang: € 29,50 incl. consumptie

Kaarten zijn te koop via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/andre-kuipers.Gerelateerd