Categorieën

Service

Rock 'n Ramps terug na vijf jaar stilte

Rock 'n Ramps terug na vijf jaar stilte
Uit

Rock 'n Ramps terug na vijf jaar stilte

  • Advertentie
  • 31-05-2019
  • Uit
Rock 'n Ramps terug na vijf jaar stilte
VLAARDINGEN - Zaterdag 10 augustus is het zo ver: de vijfde editie van Rock’n Ramps gaat van start. Met acts als Jaya The Cat, Ploegendienst en Skarnival belooft Rock’n Ramps zich voor de vijfde keer opnieuw te bewijzen als het leukste (en gratis) skatefestival van Vlaardingen.

Muziek

Rock’n Ramps is niet alleen een festival voor de skate liefhebbers onder ons. Ook muziek speelt een grote rol. De aangeboden genres lopen van ska, reggae en hiphop tot voornamelijk punkrock. Door de genres breed te houden is er voor een groot publiek een toffe artiest te vinden. De volledige line-up bestaat uit: Jaya The Cat, Straightline, Ploegendienst, Drunken Dolly, Destructive Penguins, Screw Houston, Skarnival en TNT Radio DJ’s.

Jaya The Cat

Jaya The Cat zal de hoofdvertegenwoordiger worden van het muziekpodium op Rock’n Ramps 2019. De van oorsprong Amerikaanse band (tegenwoordig woonachtig in Amsterdam) produceert een muzikale mix van reggae-, ska-, en punk. Een mix die je een enorm geluksgevoel laat ervaren wat je de week erna nog voelt. Kortom, een band die zeker waardig is als hoofd-act van Rock’n Ramps.

Sport

Naast muziek kan er natuurlijk ook geskatet worden tijdens Rock’n Ramps. In samenwerking met Dreams uit Ter Heije zijn er verschillende activiteiten georganiseerd op de grote skatebaan die zich op het festivalterrein bevindt. Zo worden er demo’s, clinic’s en wedstrijden voor skateboarding, BMX, longboards en freerunning georganiseerd. De clinics zijn onder voorbehoud vanwege het feit dat er genoeg aanmeldingen moeten zijn voordat deze van start gaan. Daarnaast hebben alle clinic’s een leeftijdsgrens van acht jaar of ouder.

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →