Renske Verbeek verkozen tot Meest Positieve Zuid-Hollander

26-04-2021 Uit Advertorial


VLAARDINGEN - Afgelopen donderdag vonden de Positivity Awards plaats. Dit jaar was Renske Verbeek, directeur van de Vlaardingse Stadspodia, één van de genomineerden in de categorie Meest Positieve Onbekende Nederlander. Renske Verbeek is niet de landelijke winnaar van de positiviteitsprijs geworden, maar is wel met een flinke voorsprong in het aantal stemmen verkozen tot Meest Positieve Zuid-Hollander.

Normaal gesproken zijn de awards onderdeel van de Big Improvement Day (BID), waar de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven samenkomt op de meest positieve dag van het jaar. Dit jaar vond de uitreiking echter losstaand plaats via een digitale awardshow. Door middel van de prijs hoopt men elkaar te kunnen inspireren en het denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden te stimuleren. Renske Verbeek was begin dit jaar genomineerd voor de BID Positivity Award door haar optimistische manier waarop zij aan het roer staat van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek. Na een stemperiode van een maand werd donderdag de uitslag bekendgemaakt door vakjuryvoorzitter Ali B.

De landelijke award voor Meest Positieve Onbekende Nederlander is gewonnen door Mascha Struijk (Utrecht) door haar positieve inzet voor het verbeteren van jeugdzorg. Renske Verbeek kwam tijdens de uitzending, met méér dan duizend stemmen, uit de bus als provinciewinnaar in Zuid-Holland. Het team van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek feliciteert haar dan ook van harte met deze award en bedankt iedereen die op haar gestemd heeft. "In deze onzekere, verdrietige tijden voelen we ons enorm gesteund en gesterkt! En het wordt echt mooier. Mooier dan ooit'', aldus Renske Verbeek, nu officieel de Meest Positieve Onbekende Nederlander in Zuid-Holland.

PS. Dit stuk is na eerste plaatsing gewijzigd; Verbeek trok geen honderd, maar duizend stemmen.

Gerelateerd