Categorieën

Service

Rapper Nass op Testen voor Toegang Kroepoekfabriek

Rapper Nass op Testen voor Toegang Kroepoekfabriek
Uit

Rapper Nass op Testen voor Toegang Kroepoekfabriek

  • Advertorial
  • 16-04-2021
  • Uit
Rapper Nass op Testen voor Toegang Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - De laatste toevoeging aan de line-up tijdens de pilot ‘Testen voor Toegang’ in De Kroepoekfabriek is rapper Nass. Nass scoorde in amper een jaar tijd miljoenen streams en weergaven en maakt zijn livedebuut in De Kroepoekfabriek op zaterdag 24 april.

De jonge rapper debuteerde middenin de coronacrisis met zijn single ‘3asses’. Het nummer werd goed ontvangen, met vele streams en weergaven als gevolg. De rapper is vanaf dat moment niet meer weg te denken uit de rapscene. Voor zijn release en succes met ‘3asses’, zat Nass in een uitzending van 101Barz, het grootste online hip-hopplatform van Nederland, en staat veelal bekend om zijn studiosessies. Hij werd hier uitgeroepen tot Talent van de Maand waardoor de spotlights definitief op hem gericht waren.

De Marokkaans-Nederlandse rapper contacteerde na zijn studiosessie de welbekende en doorgewinterde rapper Ismo, met de vraag om naar zijn single ‘3asses’ te luisteren. Kort hierna volgde een contract bij het label van de rapper: ISMO Music. Het label hielp Nass met het uitbrengen van zijn debuutsingle en het maken van een eerste videoclip.

De rapper valt op door zijn agressieve flow, overtuigingskracht en zijn ijzersterke storytelling. Hij rapt over verschillende gebeurtenissen in zijn leven, en die komen binnen. Op 26 juni bracht hij zijn eerste EP uit onder de naam ‘DitIsNass’. Echte aanraders op dit album zijn ‘20 jaar’ en ‘Realiteit’. De eerstvolgende mijlpijl voor de rapper zal zijn livedebuut in De Kroepoekfabriek worden.

Testen voor Toegang

De zogeheten pilots (oftewel een test) onder de noemer ‘Testen voor Toegang’ testen feitelijk het sneltesten zelf. De overheid heeft hiervoor allerlei locaties zoals theaters, podia en monumenten door het hele land geselecteerd die deel mogen nemen.

Het doel van Testen Voor Toegang is een versnelde opening van het culturele en openbare leven. Oftewel: open kunnen voordat de gewenste cijfers, zoals bijvoorbeeld de vaccinatiegraad, bereikt zijn. Het is dus een tijdelijke oplossing om weer evenementen en samenkomsten mogelijk te maken. Tijdens de testevenementen gelden nog wel alle bekende maatregelen, zoals het houden van afstand, de zitplekken, looproutes en het dragen van een mondkapje.

De eerder aangekondigde concerten in De Kroepoekfabriek van Michaël Gabriël en The Vices zijn inmiddels uitverkocht. Kaarten voor de show van Nass kosten 10 euro en zijn te verkrijgen op kroepoekfabriek.nl.


Nass

Zaterdag 24 april

Deuren open: 19.00 | Start: 19.30

Tickets: 10 euro op kroepoekfabriek.nl

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →