Punkrock uit Duitsland en België in De Kroepoekfabriek

06-01-2023 Uit Advertentie

Not Available


SCHIEDAM - Op zaterdag 14 januari komen de Duitse punkrockhelden van Not Available en onze zuiderburen van You Nervous? naar De Kroepoekfabriek! Not Available is geen onbekende in punkrockland, maar is al jaren niet in Nederland geweest. Dit is ook voorlopig hun enige Nederlandse show. Een uitgelezen kans voor de punkrockliefhebber om deze avond mee te pikken! Voor fans van bands als NOFX, Blink 182, Green Day, Lagwagon en The Offspring.

Not Available

Not Available maakt punkrock met een vleugje ska. Ze komen uit Duitsland en zijn opgericht in 1992. Ze hebben over de hele wereld getoerd: van Indonesië tot Zuid-Afrika, van Canada tot Brazilië. Ze hebben podia gedeeld met onder andere NOFX, Lagwagon, Toy Dolls, Ignite, No Use For A Name, Mad Caddies, Satanic Surfers, Undeclinable, Bush en The Real McKenzies. Ook al zijn ze al ruim dertig jaar bezig, ze denken nog niet aan stoppen. Zo komen ze voor één show weer eens naar Nederland, en wel in Vlaardingen!

You Nervous?

You Nervous? is een Belgische melodische punkrockband uit Gent die is opgericht in 2013. De band heeft tot nu toe twee studioalbums uitgebracht. Eerder speelden ze op onder andere de festivals Groezrock en Punkrock Holiday. De band is beïnvloed door het geluid van de Amerikaanse platenlabels Fat Wreck Chords en Epitaph Records. Grote invloeden zijn onder andere Blink 182, Green Day, Millencolin, Lagwagon, The Offspring en Bad Religion.


Not Available + You Nervous?
Zaterdag 14 januari 
Open: 20.30 | Aanvang: 21.00 uur | Verwacht einde: 23.30 uur
Meer info is te vinden op I: https://kroepoekfabriek.nl/agenda/punkrock- nieuwjaarsreceptie-not-available-you-nervous/Gerelateerd