Open Art Exchange: tentoonstelling 'Hello 2020!'

17-01-2020 Uit Advertentie

‘Crossing over’ van de kunstenaar Steve Bandoma uit 'New World'” (©OpenArtExchange)


SCHIEDAM - Morgen om vier uur opent het internationale kunstcentrum Open Art Exchange in het museumkwartier op Hoogstraat 85 met haar Nieuwjaarsborrel de openingstentoonstelling van het nieuwe jaar 'Hello 2020!'.

In deze tentoonstelling wordt teruggeblikt op de hoogtepunten van afgelopen jaar en vooruit gekeken naar het nieuwe jaar met een mix van oude en nieuwe schilderijen, collages, tekeningen, ijzerdraadwerken en installaties van zeven lokale en buitenlandse kunstenaars.

Daarnaast kunnen kunstliefhebbers onder het genot van een hapje en een drankje hun hart ophalen aan de nieuwe salonpresentatie van de permanente collectie.

Deelnemend kunstenaars zijn: Steve Bandoma (DR Congo), Fenneke Hordijk (Rotterdam/Schiedam), Kingsley Ogwara (Luxemburg/Nigeria), Jeffrey Burger (Schiedam), Jonathan Vatunga (DR Congo), Laftmonk (Frankrijk/US), Astrid Meijer (Rotterdam).

Hello2020! loopt nog door tot 1 maart 2020.

Open Art Exchange

Open Art Exchange is een internationaal kunstcentrum dat niet-westerse kunstenaars ondersteunt en verbindt met de westerse kunst- en cultuurwereld, onder meer via actieve exchange programma’s met lokale kunstenaars vanuit haar huidige locatie in Schiedam.Gerelateerd