Na anderhalf jaar weer Sunday in the City

22-08-2021 Uit Advertorial


SCHIEDAM - Het ziet er naar uit dat na achttien maanden stilte er eindelijk weer live muziek te beleven is in Schiedam-Centrum. Het evenement 'Sunday in the City' staat op de agenda van koopzondag 5 september, in de tuin van de Grote of Sint Janskerk aan de Lange Kerkstraat. Voorwaarde is wel dat de vergunning daartoe wordt afgegeven.

De Katwijkse rock-coverband 'Support Act' gaat evenals in 2019 de muzikale invulling verzorgen. Gasten zijn welkom vanaf vier uur 's middags uur.

Organisator SEPS is wel verplicht alle gasten te registreren middels een gratis toegangsbewijs. Dat moet vooraf gebeuren met een reservering, per persoon. Dit kan via FaceBook 'Sunday in the City' of een mailtje met volledige naam naar E: kees@seps.nu.

Alle bezoekers moeten naast dit gratis kaartje ook nog een Coronabewijs voor toegang tonen. Dit is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag (van maximaal 24 uur oud) via I: www.testenvoortoegang.org.

Deze mogelijkheden staan alle drie in de Coronacheck (QR Code). Zonder deze twee toegangsbewijzen is het helaas nog niet mogelijk om ons te bezoeken. De hele procedure zal enig geduld en begrip van ieder vragen, maar voor wie eenmaal 'binnen' is, is zitten en de 1,5 meter afstand niet verplicht.

Gerelateerd