Muziek op hoog niveau

22-01-2017 Uit Advertorial

Foto: De Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Rob Klerkx & The Secret, de band van Moke-drummer Rob Klerkx, staat op 27 januari in De Kroepoekfabriek. Samen met de Vlaardingse band C.C.Grand zal dit resulteren in een avond vol explosieve americana en pop.

Rob Klerkx & The Secret heeft onlangs het zevende album uitgebracht, getiteld ‘Fever Dream’. De band staat er om bekend lak te hebben aan genregrenzen, al heeft ze haar wortels in de southern rock, psychedelische rock, americana en pop. De muziek valt dan ook te typeren als ‘explosieve americana’. Recentelijk had de band de eerste plek bemachtigd op de befaamde luisterpaal van 3VOOR12 en waren ze te gast bij het programma Live uit Lloyd van Radio Rijnmond. Rob Klerkx is ook geen onbekende in de muziek. Als drummer van de bekende Britrock band Moke is hij een doorgewinterd muzikant en heeft hij ook eerder met Moke in De Kroepoekfabriek gestaan.

Het voorprogramma is al helemaal geen onbekende voor velen in de regio. C.C.Grand komt de avond nog verder opluisteren met hun mix van pop, rock, soul en americana. Halverwege november bracht de band het debuutalbum ‘Birds’ uit tijdens een uitverkochte releaseparty. Het album ontving vele lovende kritieken. Inmiddels wordt de band gedraaid op 3FM door Rob Stenders en waren ook zij te gast bij Live Uit Lloyd.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website van De Kroepoekfabriek.

ZATERDAG 27 JANUARI

NIEUWE VANGST: ROB KLERKX & THE SECRET + C.C.GRAND

DEUR OPEN: 20.30 UUR | AANVANG 21.00 UUR | VVK 7 EURO | DEUR 9 EURO


Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: www.kroepoekfabriek.nl

Gerelateerd