Categorieën

Service

Movie Night in zwembad Groenoord

Movie Night in zwembad Groenoord
Uit

Movie Night in zwembad Groenoord

  • Advertentie
  • 18-01-2018
  • Uit
Movie Night in zwembad Groenoord
SCHIEDAM - Morgenavond houdt Zwembad Groenoord tijdens de wekelijkse Blitzkids-avond een 'Movie Night'. Dit voor kinderen tot en met veertien jaar en in het bezit van een zwemdiploma.

Op deze avond zal er in het recreatiebad een groot scherm geplaats worden, waarop we vanuit het water kunnen kijken naar de film. Er is gekozen voor de film Angry Birds

In het water zullen diverse drijfmiddelen liggen, maar het is verstandiger wanneer je zelf ook iets van een luchtbed of ander materiaal mee neemt. Er zal een pomp aanwezig zijn om alles op te kunnen blazen.

De zwemzaal gaat open om kwart voor zeven en de film zal beginnen rond kwart over zeven. Als de film is afgelopen kan er nog tot half uur gezwommen worden. Tussendoor krijgen de aanwezigen popcorn.

Voorverkoop: ons advies is om kaarten aan te schaffen in de voorverkoop. Om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is om te film te bekijken, hebben we besloten niet meer dan tweehonderd kaarten in de verkoop te doen. De voorverkoopprijs is € 4,60 (inclusief popcorn). Aan de deur op vrijdagavond zullen de kosten voor een entreekaartje € 5,20 bedragen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de receptie van Zwembad Groenoord. Dit kan via T: 010 - 4719327 of E: [email protected].

Zwembad Groenoord

Prinses Beatrixlaan 2, Schiedam

Meer over Zwembad Groenoord →