Minecraft Challenge in de bibliotheek

01-06-2021 Uit Redactie

SCHIEDAM - Kolonel van Son van de vereniging der Aardse Strijdkrachten roept de hulp van de BiebBouwers in! De aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens en we moeten ons verdedigen! Er is geen tijd te verliezen! De kolonel heeft een leger aan megarobots nodig en vraagt de BiebBouwers deze te bouwen. In Minecraft natuurlijk! Helpen jullie mee om de aarde te verdedigen? Ben je tussen de negen en veertien jaar? Kijk op www.debibliotheekschiedam.nl voor de challenge. Je kan er nog een prijs mee winnen ook!

Als kind fantaseerde je ook vast ook over buitenaardse wezens en hoe het zou zijn als die naar de aarde zouden komen. Over dat onderwerp organiseert de bibliotheek een Minecraftwedstrijd voor kinderen. Ze gaan een megarobot bouwen die de aarde moet verdedigen tegen een invasie van buitenaardse wezens. Is je kind tussen de 9 en 14 jaar, laat hem of haar dan meedoen met deze leerzame en uitdagende bouwwedstrijd. Laat ook jouw kind meedoen aan de leerzame en uitdagende challenges van de BiebBouwers.

Klaar met bouwen? Stuur dan een filmpje van jouw megarobot naar biebbouwers@probiblio.nl. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar wint een geweldig Minecraftspel, het enige echte BiebBouwersshirt, het nieuwe boek ‘Fake’ van Carry Slee of ‘Er was misschien eens’ van Kamiel De Bruyne en Yarne Daeren!

Iedere maand organiseren de BiebBouwers van de bibliotheek een heuse Minecraftchallenge. Je gaat aan de slag met een uitdagende bouwopdracht met steeds een ander thema én met jouw bouwwerk maak je kans op een prijs!Gerelateerd