Categorieën

Service

Met scootmobiel kunst ontdekken

Met scootmobiel kunst ontdekken
Uit

Met scootmobiel kunst ontdekken

  • Redactie
  • 08-07-2015
  • Uit
Met scootmobiel kunst ontdekken

SCHIEDAM - Na de eerste route door Schiedam-Noord, is Schiedam-West aan de beurt om met de scootmobiel artistiek te gaan ontdekken. Op donderdag 16 juli vindt de scootmobielkunstroute voor de tweede keer plaats. 

De deelnemers zullen worden voorgegaan langs de kunstwerken in Schiedam-West door cultuurscout Ineke Hagen en ouderenwerker Natalie Wassink. Bij ieder kunstwerk wordt kort iets verteld. “Voor deze dag zijn er slechts twee vereisten: een gezellig humeur en een opgeladen accu, zowel die van uzelf als van die van uw scootmobiel”, aldus de organisatie, een samenwerking tussen de cultuurscouts en Seniorenwelzijn.

Het programma: ontvangst met koffie/thee bij de ontmoetingsruimte van Frankeland (Sint Liduinastraat 10) om 10.30 uur, om 11.00 uur vertrek scootmobielroute, 12.30 uur gezamenlijke lunch bij PSV l’Esprit (Stadhouderslaan 119), 13.30 uur vervolg scootmobielroute, 15.00 uur afsluiting met een kopje koffie/thee (Francois HaverSchmidt, Willem de Zwijgerlaan 35) Kosten zijn vijf euro per persoon inclusief koffie/thee en lunch.

Opgeven voor deze route kan bij Seniorenwelzijn, telefoon 010 – 248 68 88 (het aantal deelnemers is maximaal tien). Betalen kan bij aanvang van het programma. Voor meer informatie kun je bellen met ambulant ouderenwerker van Seniorenwelzijn, Natalie Wassink, op 06 - 5731 4380.

Foto's van de eerste scootmobielkunstroute.