Maak kennis met danssterren van toekomst

18-02-2022 Uit Advertorial

De jaarlijkse tournee van Talent On The Move is een initiatief van het Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam; foto: Marcel van Oostrom


VLAARDINGEN - Op donderdag 24 februari om 20.15 uur is het tijd om je in de Stadsgehoorzaal onder te laten dompelen in de prachtige, fantasierijke wereld van de moderne dans.

Tijdens het jaarlijkse tourneeprogramma Talent On The Move geniet je van werk van (inter)nationale topchoreografen gedanst door de virtuoze en veelzijdige talenten van Codarts Rotterdam. Een aanstekelijke, hartverwarmende show op het hoogste niveau, waarbij de passie en energie van het podium afspatten: ieder jaar weer, ieder jaar anders, en nu al meer dan tien jaar.

Van Jiří Kylián tot Hans van Manen, van Cayetano Soto tot Hofesh Shechter: de keur aan wereldvermaarde choreografen van wie van werk te zien was tijdens eerdere Talent On The Move-edities is indrukwekkend groot en gevarieerd. En ook in deze nieuwe editie zie je weer (een selectie van) het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft: solo’s en duetten, groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts zijn gecreëerd.

De jaarlijkse tournee van Talent On The Move is een initiatief van het Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Holland Dance Festival heeft zijn thuisbasis in dansstad Den Haag en programmeert vooraanstaande nationale en internationale dansproducties en eigen voorstellingen. Codarts Rotterdam heeft zich ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa. Door Talent On The Move kunnen de dansers uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring opdoen, want jaarlijks is het programma in ongeveer dertig steden in Nederland te zien.

Talent On The Move door Holland Dance Festival & Codarts Dance Company
Kaarten (19 euro) via I: via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/talent-on-the-move.