Categorieën

Service

Line-up Heaven Outdoor praktisch rond

Line-up Heaven Outdoor praktisch rond
Uit

Line-up Heaven Outdoor praktisch rond

  • Redactie
  • 30-04-2017
  • Uit
Line-up Heaven Outdoor praktisch rond
VLAARDINGEN - De meeste namen in de line-up van het Heaven Outdoorfestival staan ondertussen vast. De organisatie kiest ook dit jaar voor de Surfplas in Vlaardingen. Dit recreatiegebied wordt omgetoverd tot een stukje hemel op aarde. Op zaterdag 22 juli vindt hier vanaf twee uur in de middag de derde editie van Heaven Outdoor plaats.

Via sociale media bracht het evenement al naar buiten dat headliners Sophie Francis, Tony Junior en DBSTF er dan bij zullen zijn. Nu blijkt dat ook Kill the Buzz, Matt Nash, Luca Perra, Syzz en Marco Carpentieri te zien zijn op de zogenaamde Blessedstage van het festival.

De tegenhanger van de Blessedstage is de Immortalstage. Zij die zich onsterfelijk voelen en andere liefhebbers van de hardere stijlen, kunnen hier terecht voor een doordachte opbouwende line-up. Zo komt mister ‘Year of Summer’-Wildstylez, net als D-Block & S-Te-Fan en hardcorelegende Neophyte hier knallen. Om die dag compleet te maken zijn Darkraver, Ruhtless, Bass Chaserz en Outsiders aan het rijtje toegevoegd. De volgorde van de optredens zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Op Heaven Outdoor is verder plaats voor een DJ-wedstrijd, met als doel aanstormend talent een podium te bieden. Zo kunnen hardstyle-artiesten meedingen om een spot op de Immortalstage. Meedoen is nog mogelijk en inschrijven kan via I: www.heavenoutdoor.com/djcontest.

In de laatste editie ontwikkelde de Touchedstage zich van een Volkswagenbusje voorzien van een geluidsset tot een magisch plekje midden in het bos. Ook dit jaar zal dit podium daar te vinden zijn. Afgelopen jaar legde de organisatier er naar eigen zeggen de lat hoog, met namen als Benny Rodrigues en Luuk van Dijk. Nu moet ze opnieuw op zoek naar een kloppend verhaal voor het ‘technobos’. De komst van Michel de Hey en Buurman & Buurman was al eerder zeker, maar ondertussen zijn ook ANOTR, Chris Stussy, Lockar en vrienden van de show Rowan Pierot & Loco Dave vastgelegd. Ook Luuk van Dijk is er bij

En het festival groeit verder door. Met 'gepaste trots' laat de organisatie weten dat er dit jaar een poidum bij komt. Dat krijgt het thema 'confess', wat vrij vertaald staat voor opbiechten. In samenwerking met Rewind Amsterdam staat dit podium borg voor 'hitjes van toen' - maar ontbreken de hits van nu niet.

De organisatie is tevreden over wat de derde Heaven Outdoor belooft te worden: "Een editie waar niemand het terrein verlaat zonder een grote glimlach!"