Categorieën

Service

Kroepoekfabriek: van consumptiemuntjes naar pin

Kroepoekfabriek: van consumptiemuntjes naar pin
Uit

Kroepoekfabriek: van consumptiemuntjes naar pin

  • Advertorial
  • 22-05-2017
  • Uit
Kroepoekfabriek: van consumptiemuntjes naar pin
VLAARDINGEN - Vanaf 1 augustus betaal je in de Kroepoekfabriek je drankje niet meer met consumptiemuntjes, maar snel en gemakkelijk direct aan de bar met pin. Als één van de eerste poppodia in Nederland maken ze bij de Kroepoekfabriek deze innovatieve stap om de snelheid en klantvriendelijkheid te bevorderen en daar zijn ze trots op!

Zo kan je direct na binnenkomst een drankje halen, in plaats van eerst in de rij te moeten staan bij de muntenautomaat, en kunnen bezoekers sneller geholpen worden, omdat er geen munten geteld hoeven te worden. Ook is de KF in staat om een flexibeler prijsbeleid te hanteren en het drankassortiment makkelijker aan te passen aan de behoeftes van de bezoekers. Naast voordelen voor gasten, zijn er ook achter de schermen vele voordelen die De KF helpen toekomstbestendig te blijven en meer te doen met minder middelen.

Mocht je overigens als bezoeker écht niet kunnen pinnen, dan is het mogelijk om bij de garderobe een tegoedkaart te kopen tegen een vast tarief. Eenmaal aangeschaft, is deze kaart niet meer inwisselbaar voor geld.

De huidige aluminium consumptiemunten worden niet meer verkocht vanaf 1 augustus, maar kunnen nog wel gebruikt worden tot en met 31 december 2017. Ook zijn er diverse KF-gadgets te koop in ruil voor muntjes bij de garderobe, zoals een handige KF-flesopener, zonnebrillen, aansteker en meer. Bij de KF kijken ze er naar uit om alle bezoekers op deze nieuwe manier van dienst te zijn en hopen ze dat iedereen straks net zo enthousiast is als zij over deze innovatie!

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →