Jolanda Copier is nieuwe directeur van Stichting Mooi Werk

04-10-2019 Uit Redactie

SCHIEDAM - Op 1 december aanstaande begint Jolanda Copier als directeur bij Stichting Mooi Werk. Zij neemt het stokje over van Marjan van Gerwen, die sinds februari de functie van interimdirecteur bekleedt na het afscheid van Ineke Hagen. 

Jolanda Copier heeft de afgelopen zeventien jaar gewerkt als cultuurscout voor Cultuur Concreet in Rotterdam, eerst in de wijk Charlois en later in Kralingen-Crooswijk. Daarnaast is zij, tussen directeurswisselingen in, enkele malen interim-directeur voor deze organisatie geweest. "Jolanda Copier brengt een brede kennis van het werken in wijken mee en een sterke visie op de waarde van kunst en cultuur op diverse terreinen. Niet alleen binnen de culturele sector maar ook binnen zorg, welzijn, onderwijs en economie", schrijft de Stichting Mooi Werk over haar nieuwe directeur. 

Jolanda Copier: “Bij Stichting Mooi Werk zijn er al vele jaren enthousiaste mensen werkzaam op het gebied van kunsteducatie en cultuurparticipatie en daar zijn mooie resultaten bereikt. Mijn inzet zal vooral zijn om een lijn aan te brengen tussen deze twee pijlers binnen de organisatie, zodat hetgeen op school gebeurt op het gebied van kunst en cultuur, nog beter aansluit op de ontwikkelingen en initiatieven in de wijken en vice versa. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan, de partijen in de wijken te ontmoeten en te horen en zien wat zij doen in Schiedam."

Stichting Mooi Werk heeft haar kantoor aan de Hoogstraat 97 in Schiedam.Gerelateerd